Travel the World . Best places - Best Prices

Thursday, February 3, 2022

NFTurile fac Romania cunoscuta in lumea crypto !

 

NFTuri Traditionale Romanesti

 NFTuri Traditionale Romanesti - Noul Trend in Lumea Crypto


Lumea NFTurilor romanesti devine cu adevarat romaneasca atunci cand vezi ca traditiile meleagurilor sunt contopite de artisti pana si in lumea crypto monedelor . Multa lume nu intelege NFTurile si/sau utilitatea acestora; mai mult decat atat unele costa si o groaza de bani ! :)


Primii ce au reusit sa faca o astfel de colectie si poate cea mai de succes e colectia de NFTuri < STRAMOSI > o colectie de 10000 de imangini cu diverse caracteristici inspirate din istoria si folclorul romanesc . Colectia STRAMOSI NFT poate fi gasita in reteau Elrond : https://trust.market/collection/MOS-b9b4b2



A 2a colectie de NFTuri romanesti vine intr-o editie limitata de 1000 bc si are la baza Motivul crucii si etnografia romaneasca ; unicitatea lor este ca sunt desenate de mana simuland in acelasi timp o inteligenta artificiala ce produce iteratii si paterne. culori vibrante si modele ce iti iau ochii instant . Punctul forte al acestei colectii este Inovatia adusa de NFT Monk si anume Garantia de Pret si posibilitatea de a genera profit de 10% pe an ; din cate stim sunt singurele NFTuri din Lume ce pot fi returnate atat pt pretul initial platit dar si acest sistem de a genera profit de 10% pe an . 

Colectia FOLQR NFT poate fi gasita pe emoon.space : https://emoon.space/collection/FOLQR-d9b6e0



Noutatea si probabil va face mult awarness pt proiectul Elrond e ca SUBCARPATI lanseaza o colectie de NFTuri < OG >  asteptam cu nerabdare sa vedem cum o sa arate imaginile dar asteptam cu interes si noua piesa SubCarpati cu ocazia lansarii colectiei de NFTuri pe 14 februarie 2022 tot in reteaua Elrond 

detalii despre lansar NFT SubCarpati : https://nft.subcarpati.com/limba-romana/





in caz ca vrei macar sa arunci o privire peste ce se intampla in reteaua Elrond vei avea nevoie de o aplicatie sa te conectezi la aproape orice din retea . aplicatia Maiar e si wallet pt EGLD, MEX, ETH, BTC ( se poate cumpara cu cardul direct din aplicatie, merge si Revolut )
las si linkul :
if you use my referral link you'll get 10 $ at your first order ❤
Welcome to Elrond Community 🚀



No comments:

Post a Comment